T2

Veskevennlig PC

Det er nok en stund til den perfekte reisemaskinen ser dagens lys, men i mellomtiden har HP et attraktivt forslag til farende fanter.

Nc4000 veier ikke mer enn 1,58 kilo, og det er til å leve med. Samtidig har den nye Pentium M med opptil 1,6 GHz som sikrer både ytelse og lang batterilevetid.

Faktisk får du inntil syv timer med to batterier som den kan utstyres med. Maskinen kan utstyres både med WLAN og Bluetooth via mini-PCI, som det sømmer seg moderne IT-utstyr. WLAN-kortet støtter for sikkerhets skyld alle standarder; både 802.11a, b og g.

Skulle du foretrekke kabel, har den innebygd gigabit ethernet, så her går det fort når du skal snakke med serveren. Med diskstørrelse opptil 60 GB skulle du ha plass til det meste.

Modem har den selvfølgelig også. Maskinene er også peker-agnostisk og utstyrt både med styreflate og styrepinne. Vekten og størrelsen begrenser skjermen til 12,1 tommer og XGA oppløsning. Du får to USB 2-porter og en S-video-utgang.

I moderat utgave med 1,4 GHz, 256 MB RAM og 40 GB disk koster maskinen 16.650 kroner ekskl. det finansministeren skal ha.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.