Vernebriller med styrke

Nå kan brukere kombinere brilleglass med styrke med beskyttelse

Nå kan man få vernebriller med styrke.
Nå kan man få vernebriller med styrke.

Honeywell har utvidet sitt tilbud av vernebriller i Norden med et nytt utvalg av vernebriller med styrke. Nå kan brukere kombinere brilleglass med styrke med beskyttelse for å innfri en rekke sikkerhetskrav på tvers av ulike bransjer.

– Ofte må brukeren velge mellom vernebriller som gir god beskyttelse, men ikke har synskorreksjon og korrigerende briller som har dårlig ansiktsdekning. Mange arbeidstakere velger å bruke sine vanlige briller under vernebrillene, noe som kan gjøre arbeidet ubehagelig og vanskelig og i verste fall svekke synsevnen generelt, sier Erik Liljestrand, produktsjef ved Honeywell Industrial Safety i en pressemelding.

De viktigste produktene i den nye serien inkluderer SW12- og SW09R-briller, som gir brukere den mest omfattende beskyttelsen i ekstreme miljøer. Brillene imøtekommer et bredt spekter av korreksjoner, har sporty design og behagelig passform for å øke arbeidstakernes aksept og bruk i løpet av en hel arbeidsdag. SW12 kommer i 6-base glasskonfigurasjoner mens SW09R er tilgjengelig i både 6-base og 8-baseglass.
Brillene kan kjøpes med enstyrkeglass, bifokale glass, progressive glass og progressive spesialglass. De tilbys med tre linsematerialer, polykarbonat, CR39 og herdet mineralglass. Polykarbonatlinser er lette i bruk og gir høy mekanisk motstand. Polykarbonat overholder støtkravene i den europeiske standarden EN166-F.

Har du lest: Vil redusere risiko i havbruk med automatisering.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.