Vernebriller med styrke

Nå kan brukere kombinere brilleglass med styrke med beskyttelse

Nå kan man få vernebriller med styrke.
Nå kan man få vernebriller med styrke.
12. aug. 2016 - 07:39

Honeywell har utvidet sitt tilbud av vernebriller i Norden med et nytt utvalg av vernebriller med styrke. Nå kan brukere kombinere brilleglass med styrke med beskyttelse for å innfri en rekke sikkerhetskrav på tvers av ulike bransjer.

– Ofte må brukeren velge mellom vernebriller som gir god beskyttelse, men ikke har synskorreksjon og korrigerende briller som har dårlig ansiktsdekning. Mange arbeidstakere velger å bruke sine vanlige briller under vernebrillene, noe som kan gjøre arbeidet ubehagelig og vanskelig og i verste fall svekke synsevnen generelt, sier Erik Liljestrand, produktsjef ved Honeywell Industrial Safety i en pressemelding.

De viktigste produktene i den nye serien inkluderer SW12- og SW09R-briller, som gir brukere den mest omfattende beskyttelsen i ekstreme miljøer. Brillene imøtekommer et bredt spekter av korreksjoner, har sporty design og behagelig passform for å øke arbeidstakernes aksept og bruk i løpet av en hel arbeidsdag. SW12 kommer i 6-base glasskonfigurasjoner mens SW09R er tilgjengelig i både 6-base og 8-baseglass.
Brillene kan kjøpes med enstyrkeglass, bifokale glass, progressive glass og progressive spesialglass. De tilbys med tre linsematerialer, polykarbonat, CR39 og herdet mineralglass. Polykarbonatlinser er lette i bruk og gir høy mekanisk motstand. Polykarbonat overholder støtkravene i den europeiske standarden EN166-F.

Har du lest: Vil redusere risiko i havbruk med automatisering.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.