NYHETER_BYGG

Verdens største

27. sep. 2001 - 20:07

2500 utstillere fra over 40 land stiller ut på 140.000 m2 under årets Batimat-messe på Paris Expo , Porte de Versailles. 500.000 besøkende er ventet – av disse kommer 100.000 fra utlandet.

Også nordmenn reiser til Paris under Batimat. For to år siden var det 700 norske besøkende på messen. I år håper arrangøren på enda flere. Det norske byggemarkedet utgjør sammen med de andre skandinaviske landene 8 prosent av det totale europeiske byggemarkedet, mens Tyskland alene står for 26 prosent og Frankrike for 13.

Felles-stand

De norske utstillerne på årets messe deltar sammen med andre leverandører eller dattersselskap. Ingen har egen stand. Det er flest gulvprodusenter blant de norske deltakerne.

Alloc stiller ut på standen til BerryWood mens både Tarkett og Boen deltar gjennom datterselskap i Frankrike. Langmoen parkett stiller ut på Kärhs' stand. Glava AS og Gjerstad Mek.Industrier AS er også representert på forskjellig vis, mens Giertsen AS som driver med byggesett til hus og reisverk i tre, stiller ut på standen til sitt franske datterselskap Mediaco FR.

Gruppeturer

De norske deltakerne reiser stort sett til messen via sine foreninger eller gruppereiser arrangert fra Norge.

Arrangøren opplyser at erfaringene viser at 90 prosent av publikum kommer for å se nye produkter mens 33 prosent kommer for første gang.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.