T2

Verdens største designkonferanse

Veslemøy NestvoldVeslemøy NestvoldVeslemøy NestvoldVeslemøy Nestvold
8. mars 2002 - 15:16

Kongressen arrangeres av de nordiske landene og samler tre verdensomspennende organisasjoner for henholdsvis industridesignere, grafisk designere og interiørdesignere. Tema for konferansen er Redesign design og går både i Oslo, Helsinki, Malmø og København i 2005.

- Temavalget viser et ønske om å tenke nytt i forhold til design. Vi vil se på hvilken rolle profesjonelle designere kan spille i forhold til måten vi håndterer samfunnsmessige problemer og utfordringer på. Uten å glemme de mer tradisjonelle oppgavene designere har hatt, sier Stavik.

Han mener design kan spille en viktig rolle i alt fra håndteringen av internasjonale krisesituasjoner til arbeidet med å fjerne korridorpasienter på sykehus.

Målet er å samle over 2500 deltakere til konferansen. I tillegg til representanter fra designbransjen håper Stavik konferansen kan trekke deltakere fra internasjonale organisasjoner som FN, Verdensbanken og Røde Kors.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.