Verdens beste mobiltelefon kåret

VINNER: Sony Ericsson W910. (Bilde: Sony Ericsson)
VINNER: Sony Ericssons nye W910i er bokstavlig talt en rystende telefon. Når du rister på den finner den en ny låt. Og anhengig av hvordan du rister bytter den fremover, tilbake eller til nyspilleliste. Som du skjønner er dette en musikktelefon, men den er mer. Endelig har Sony Ericsson kommet med en musikktelefon med HSDPA, så denne bør appellere til de digital kontaktsøkende. Ja og så har den 2 MP kamera, FM-radio med RDS og masse annet som du forventer av en moderne snakke og underholdningsdings på 86 gram med utskyvbart tastatur. Pris? Rundt 4500 kroner. (Bilde: SonyEricsson)
  • IT

BARCELONA: Det var i år 13. gang at Mobile Awards ble arrangert.

Se hvem som var nominert.

And the winner is...

Dersom du har en W910 Walkman fra Sony Ericsson kan du nå skryte av å ha verdens beste mobiltelefon eller håndsett, som bransjefolk kaller det.

Den underholdningsdominerte mobiltelefonen vant den globale Mobile Awards eter at de har redefinert begrepet ”musikk på mobilen”.

Walk over

Walkman-spilleren gjør nemlig telefonen til en kraftig, bærbar musikkmaskin.Du kan ordne musikken i spillelister, hør på lydbøker og få tilgang til podcasts.

Siden lanseringen av forgjengeren, W800 Walkman, har mer enn 57 millioner Walkman-mobiler blitt solgt på verdensbasis.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå