IKT

Ventureselskap jakter på trådløse entreprenører

Argnor jakter på lovende nordiske selskaper innen trådløs kommunikasjon, skriver selskapet i en pressemelding.

Det nordiske markedet vurderes av Argnor som et av de mest interessante, fordi det i regionen finnes både bred teknisk ekspertise og spisskompetanse. Her er det gode muligheter for å teste nye produkter og tjenester hos teknologisk modne brukere, samtidig som det gjøres ambisiøse investeringer i infrastruktur og på utdanningssiden, mener selskapet.

Argnor tror på en positiv utviklingen innen trådløs teknologi. Tross den pessimismen som råder på flere områder, mener selskapet at de nærmeste fem årene kommer til å bli en periode med sterk vekst, drevet av store investeringer i infrastruktur, IT-systemer og terminaler. Dette er investeringer som ytterligere kommer til å øke behovet for brukervennlige tjenester og produkter.

Grunnleggerne av Argnor er svenske Northstream og amerikanske Argo Global Capital. Bak Argnor står en rekke større investorer som svenske Skandia, amerikanske Bessemer Venture Partners, islandske Arctic Ventures og Singapore-baserte TIF Ventures. Også ledende operatører, som France Telecom og Deutche Telecom står bak selskapet. Anders Björkman vektlegger samarbeidet mellom investorer og operatører.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.