MOBIL

Venter du på hvit iPhone?

Det er bare å varme opp bankkortet. Den kommer i morgen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. apr. 2011 - 11:33

Apples nærmest mytiske hvite iPhone 4 har vært utsatt i ti måneder, men nå er ventetiden over. Om du vil flotte deg med den hvite iPhone 4 er den muligens klar for salg allerede i morgen.

- I salg fra i morgen

Vi har snakket med kilder, og hører litt forskjellige historier. Det sies at den skal lanseres i løpet av dagen og legges ut for salg i morgen, mens andre hevder at lanseringen er utsatt på ubestemt tid.

I forrige uke fortalte kilder oss at den kommer i salg i dag, og dersom du skulle befinne deg i Belgia er den faktisk allerede i salg. Vi blir derfor ikke overrasket dersom telefonen kommer i salg hos norske mobilforhandlere i løpet av dagen eller morgendagen.

Men akkurat nå er det hele altså litt i det blå.

OPPDATERT:

Nå er ting ikke like mye i det blå lenger. Det tikket nettopp inn en pressemelding som bekrefter at den hvite modellen kommer i salg i Norge i morgen.

"Pricing & Availability

White models of iPhone 4 will be available in Austria, Australia, Belgium, Canada, China, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Macau, Netherlands, New Zealand, Norway, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Sweden, Taiwan, Thailand, UK and the US, beginning Thursday, April 28 and in many more countries around the world soon. Pricing and availability details will be available at launch at www.apple.com/uk and www.apple.com/uk/iphone/buy/."

Interessert i iPhone?

Les vår test av iPhone 4 »

Sjekk ut vår seksjon for iPhone-apps » 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.