MOBIL

Venter du på Galaxy Nexus med 32 GB?

Da kan det se ut til at du har ventet forgjeves.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. feb. 2012 - 13:41

Da Samsung lanserte Galaxy Nexus sammen med Google ble det opplyst at telefonen skulle komme i en utgave med 16 GB og 32 GB lagringsminne. Da telefonen kom i salg var det 16 GB-versjonen som dukket opp, mens 32 GB-versjonen har latt vente på seg.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy Nexus

De siste dagene har det sirkulert informasjon om at Samsung har avbrutt produksjonen av 32 GB-versjonen. Det har fra før av vært klart at denne ikke skal tas inn til Norge, noe Samsung har bekreftet overfor oss.

Men om du hadde håpet på å få kjøpt utgaven med 32 GB fra en utenlandsk nettbutikk ser det ut til at du har ventet forgjeves.

- Droppet fra produksjon

Dette kommer frem etter at nettbutikken Expansys har merket denne utgaven som utgått. Ifølge det som skal være en representant for butikken har Samsung droppet produksjonen av telefonen. Informasjonen kommer fra forumet XDA Developers, men er ikke bekreftet av Samsung.

Galaxy Nexus har ikke støtte for minnekort, så brukeren er begrenset til minnekapasiteten telefonen stiller med. 16 GB-utgaven har totalt 13,3 GB tilgjengelig minne etter at operativsystemet har reservert sin del.

Det skal nevnes at telefonen finnes i en utgave med 32 GB i USA, men denne kan ikke brukes i Europa.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.