MOBIL

Venter du på denne?

Da kan det hende at du venter forgjeves. Panasonic vurderer å trekke seg ut av det europeiske mobilmarkedet.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. okt. 2012 - 15:35

For snart et år siden ble det kjent at Panasonic var i ferd med å komme tilbake til det europeiske mobilmarkedet, og det var et par vanntette Android-mobiler som skulle være spydspissen.

Panasonic Eluga ble presentert allerede i desember i fjor, og vi fikk prøve denne og dens kraftigere storebror under Mobile World Congress i vår. Selskapet skulle etter planen slippe telefonene sine i Norge i mai, men dette ble utsatt. Det har lenge vært helt i det blå når Panasonic har tenkt å introdusere telefonene sine her i landet, selv om de har vært tilgjengelige i Europa.

Dropper mobilsatsingen?

Nå ser det ut til at Panasonic like greit dropper hele mobilsatsingen sin i Europa. Det blir i tilfelle andre gangen de gjør dette. For sju år siden trakk de seg nemlig ut herfra.

Ifølge den japanske avisen Nikkei er Panasonic på vei ut av Europa, mens Reuters melder at dette kan skje i løpet av det neste halve året. Ingenting er foreløpig bekreftet av Panasonic.

Nikkei melder videre at Panasonic nå vurderer å inngå et partnerskap med en annen produsent, eller å trekke seg helt ut av mobilmarkedet, skriver Engadget.com.

Kilder: Engadget.com, TheVerge.comRetuters.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.