Venter drøyt 300 utstillere til Eliaden

Forrige Eliade hadde 269 utstillere, i år er det ventet å tippe over 300

Fra venstre, Svein Hjelmås, prosjektdirektør for Eliaden 2016 og Stein Lier Hansen i Norsk Industri. Hjelmås venter økt antall besøkende som resultat av Norsk Industris engasjement.
Fra venstre, Svein Hjelmås, prosjektdirektør for Eliaden 2016 og Stein Lier Hansen i Norsk Industri. Hjelmås venter økt antall besøkende som resultat av Norsk Industris engasjement. Bilde: Fotograf John Petter Reinertsen

Påmeldingen til Eliaden går bra, ifølge prosjektdirektør Svein Hjelmås. Til Automatisering sier han at det er voldsom vekst innen el-installasjon, det er også vekst for de som driver med byggautomatisering og sikkerhet.

2016-utgaven av Eliaden starter 31. mai og slutter 2. juni, på Norges Varemesse på Lillestrøm utenfor Oslo. Eliaden eies av stiftelsen Elektroforum, bak denne står Elektroforeningen, Energi Norge, Ifea, Norsk Industri, Nelfo og Rådgivende Ingeniørers Forening.

Venter flere besøkende

Hjelmås venter derimot sterk vekst i antallet som besøker messen. 

– Det er et resultat av samarbeidet med Norsk Industri og deres engasjement, sier Hjelmås.

Ved forrige messe, i 2014, var det 16 000 besøkende, ifølge Eliadens nettsider var 81 prosent av disse delaktig i beslutninger om innkjøp.

For utstillere er det nå nesten fullt i D og E hallene, mens det ennå er plass i industrihallen, C. Der venter Hjelmås totalt rundt 100 utstillere.

Eliaden ventes å få både flere utstillere og besøkende enn forrige gang, i 2014.
Eliaden ventes å få både flere utstillere og besøkende enn forrige gang, i 2014. Foto:

 

Stabilt for automatisering

For industriell automatisering og elektronikk er det stabile utstillertall.

Første uken i februar hadde Eliaden nådd 230 påmeldte bedrifter.

– Alle de store er nå på plass, de som melder seg på fremover er gjerne mindre bedrifter. Det er mulig å melde seg på inntil uken før messen åpner, sier Hjelmås.

I fjor høst oppstod det noe diskusjon rundt Eliaden og automtisering. Det kan du lese om her.

 

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.