IT

Ventelo som ventet

NY DRAKT: Med denne logoen samles Ventelo, Bredbåndsalliansen og Banetele i ett telekomkonsern.
NY DRAKT: Med denne logoen samles Ventelo, Bredbåndsalliansen og Banetele i ett telekomkonsern.
Espen Zachariassen
8. okt. 2009 - 16:18

Som ventet får det nye telekomkonsernet navnet ”Ventelo”. Samlingen av Bredbåndsalliansen, Banetele og Ventelo markeres på IT Fornebu torsdag ettermiddag - på dagen 11 år etter at Fornebu ble nedlagt som hovedflyplass. Inntil da har man holdt kortene tett til brystet om hva merkevaren skulle bli.Utfordrer

Konsernet karakteriserer seg selv som den største utfordreren til Telenor, mens eksperter tror det byr på utfordringer uten egne frekvenser til mobilt bredbånd.Les mer her: Telekomgigant med store utfordringerHele kjeden

Konsernet ledes av Stig Herbern.

- Det nye konsernet skal være den største og beste utfordreren i det norske telemarkedet. Vi er det eneste nasjonale alternativet som kan levere et eget landsdekkende nett basert på fiber og tilby hele verdikjeden av teletjenester, skriver han i en pressemelding.

Styreleder i Ventelo er Tormod Hermansen.Fornebu

Ventelo har flyttet inn i tre etasjer og to fløyer i det nye Portalbygget på Fornebu, seks minutters gange fra hovedkonkurrenten Telenor. Her holder 400 av drøyt 800 ansatte hus.

Grunnlaget for virksomheten er mer enn 2000 mil med fiberkabler og 100.000 bedrifts- og privatkunder på mobiltelefoni, fasttelefoni, internett og datakommunikasjon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.