ARKIVNYHETER

Velger norsk

Finn Halvorsen
3. jan. 2003 - 10:35

Kitron ASA fikk avtalen om å fremstille kretskort for Projectiondesign. Kitron venter en årlig omsetningsøkning på inntil 60 millioner kroner som følge av avtalen.

Projectiondesign vant PC World Norges pris for «Årets dataprodukt» i 2002 med sin projektor F1 SXGA, som eksporteres til hele verden.

- Vi har valgt Kitron fordi vi ønsker en konkurransedyktig og kvalitetsorientert partner . Kretskortene er de viktigste komponentene i våre produkter, og derfor er en god leverandør på området viktig for oss, sier Sture Berg i Projectiondesign.

Han legger også vekt på at Kitron har base i Norge.

- Det er klart at nærhet til produsent er en fordel. Vårt samarbeid viser at det går an å gjennomføre høyteknologiske prosjekter i verdensklasse fra Norge, sier han.

- Vi har høy kompetanse innenfor utvikling av elektronikk, med 170 ingeniører i Norge og Sverige. Innenfor mikroelektronikk opplever vi stigende etterspørsel både innen utvikling og produksjon. Vi tilbyr også forretningsmessig oppfølging, blant annet for å sikre kunden best mulige priser og betingelser til enhver tid, sier Knut Pogost, markedsdirektør i Kitron ASA.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.