BYGG

Veidekkesjef til topps

BEST: Konsernsjef Terje R.Venold i Veidekke kåres av finansanalytikere til den beste konsernsjefen blant mellomstore selskaper.
BEST: Konsernsjef Terje R.Venold i Veidekke kåres av finansanalytikere til den beste konsernsjefen blant mellomstore selskaper. Bilde: Joachim Seehusen
Truls Tunmo
2. des. 2010 - 13:11

I en årlig kåring av det beste arbeidet med finansanalytikere i Norden, utført av det svenske analysebyrået Regi, vinner Veidekkesjefen Terje Venold i klassen som beste sjef for mellomstore selskaper (mid-cap).

Venold kåres som klassevinner foran toppsjefene i Deep Sea Supply, SalMar, Norwegian og Tomra, ifølge en pressemelding.– Godt å se

– Vi jobber mye med investor relations, og det er godt å se at dette arbeidet blir satt pris på, sier Terje Venold.

Han har ledet Veidekke i over 20 år.Troverdig toppsjef

I alt har analysebyrået Regi og Burson-Marsteller spurt 600 analytikere om hvor kompetente, åpne og troverdige toppledere i 168 nordiske selskap er.

– Analytikerne som deltok i undersøkelsen rangerte Terje Venold spesielt høyt på troverdighet og den offentlige fremtreden, sier Caroline Holmberg i Regi.Berømmes for kvalitet

Veidekkesjefen berømmes blant annet for kvaliteten på opptreden under kvartalspresentasjoner og i media.

Venold kommenterer at det er spesielt hyggelig at også Veidekkes investor relations-ansvarlig, Jørgen Michelet, gjør det godt i den årlige kåringen.

– Investor relations er et område vi bruker mye ressurser på og som er viktig for oss. Denne typen kåringer gir oss viktig tilbakemelding på dette arbeidet og inspirerer til forbedring, sier Venold.


Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

Tomra vant totalpris

IR-ansvarlig Jørgen Michelet i Veidekke kom på andre plass i sin klasse i den årlige kåringen.

Totalt sett kom selskapet Veidekke på andre plass bak Tomra i klassen for mellomstore bedrifter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.