NYHETER

Veidekke, NCC og Lemminkäinen tar alt

Veidekke ligger an til å få asfaltjobber til over 90 millioner kroner i to av Vegvesenets regioner. NCC Roads og Lemminkäinen kan også få en del å gjøre. 

7. apr. 2012 - 14:29

I Region øst har 6 oppdrag vært utlyst. Disse gjelder fornyelse av slitelag på riks- og fylkesveger i 2012 i Østfold, Akershus og Hedmark. Det er to oppdrag i hvert fylke.

Til sammen 7 asfaltentreprenører har gitt anbud på ett eller flere av oppdragene, men bare Veidekke og NCC Roads får kontrakter, hvis ikke kontrollen av anbudene fører til forandringer i rekkefølgen.

Veidekke har gitt de laveste anbudene på begge oppdragene i Østfold og Hedmark, NCC Roads er lavest i Akershus. Summen av Veidekkes anbud i Østfold er 26,264 mill. og i Hedmark 59,01 mill. De to anbudene til NCCs Roads er til sammen på 44,112 mill.

De andre som deltar i konkurransene er Skanska Asfalt, Lemminkäinen, Oslo Vei, Terje Hansen og Borg Asfalt.

I Region vest har 7 oppdrag i Rogaland og Hordaland vært utlyst. Disse er vesentlig mindre enn oppdragene i Region øst. Det høyeste anbudet som ble gitt i vest er på 14,294 mill.

Lemminkäinen ligger lavest på 4 oppdrag. Summen av de 4 anbudene er 40,17 mill. NCC Roads er lavest på to oppdrag. Samlet anbudsum for disse er 21,133 mill. Det siste oppdraget ser Veidekke ut til å få med et anbud på 8,517 mill.

Velde Asfalt fra Sandnes og FM Asfalt fra Bergen ga også pris på noen av oppdragene, men lå ikke lavest på noen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.