NYHETER

Veidekke kjøper Reinertsen Entreprenør

Veidekke Entreprenør AS har inngått en intensjonsavtale om å overta Reinertsens landbaserte bygge- og anleggsvirksomhet.

3. aug. 2015 - 13:14

- Vi ønsker å vokse, og Reinertsen har dyktige ansatte som vil styrke vår gjennomføringsevne og øke vår konkurransekraft, sier administrerende direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør.

Reinertsen Entreprenør har 250 ansatte som utfører byggeoppdrag i Oslo, Trondheim og Bodø og anleggsoppdrag over hele landet. 

- Reinertsen Entreprenør har dyktige fagarbeidere og funksjonærer som vil styrke Veidekke. Vi har høy aktivitet og stort behov for kompetansen Reinertsen har både innen bygg og anlegg. Det er i denne sammenheng meget god match mellom Veidekke og Reinertsen, sier administrerende direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør.

- Vi kjenner Veidekke som et solid og langsiktig selskap, med lang tradisjon for å ta godt vare på ansatte og som å evner å gjennomføre spennende og utviklende prosjekter både innen bygg og anlegg. Ved å bli en del av Veidekke får våre medarbeidere innen entreprenør­virksom­heten fantastiske muligheter til å bidra til utviklingen hos Norges største entreprenør, sier divisjonsdirektør Kristian Reinertsen i Reinertsen AS.

Morselskapet Reinertsens AS ønsker fremover å fokusere på sine kjernevirksomheter. Deres rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhet berøres ikke av salget, ei heller Reinertsens olje- og gassvirksomhet.

Endeling avtale forventes inngått i slutten av august med overdragelse første september. Kjøpet forutsetter Konkurransetilsynets godkjennelse.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.