ARKIVNYHETER

Veidekke kjøper 51% i Hæhre

15. des. 2010 - 09:15

Markedsutsiktene for store anleggsprosjekter er gode, spesielt innen veg og jernbane. Kontraktenes størrelse og kompleksitet øker stadig, og med det følger også en økt kamp om kompetanse og kapasitet.

- Skal vi beholde en ledende posisjon i dette markedet, må vi være best. Så det er en glede å lansere vår nye fremtid sammen med Albert Kr. Hæhre og hans stab, sier adm. direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør AS. - Vårt samarbeid på prosjektet E18 Sky - Langangen har vist at vi sammen kan løse store og kompliserte oppgaver, og at våre to bedrifters kulturer er sterkt sammenfallende, legger Andresen til.Samarbeidet Sky - Landgangen

Kombinasjonen av Veidekkes ledende posisjon innen store og kompliserte betong- og tunnelarbeider og Hæhres ledende posisjon innen masseflytting, bidrar til å skape en komplett entreprenør for store anleggsprosjekter.

- For alle oss i Hæhre-systemet er det med glede og entusiasme vi ser på fremtiden sammen med Veidekke, sier grunnleggeren Albert Kr. Hæhre. - Samspillet med Veidekke har alltid vært bra, og samarbeidet på prosjektet Sky - Langangen viser på beste måte at to pluss to blir langt mer enn fire, sier Hæhre.Avtalen signert

Det var sent i går ettermiddag at intensjonsavtalen om etablering av samarbeidet ble signert. Det er Hæhre Entreprenør AS, Hæhre Maskinutleie AS og Hæhre Mek. Verksted AS som inngår i det nye selskapet, mens de øvrige selskapene i Hæhre-gruppen fortsatt vil være eid av dagens eiere. I tiden frem til midten av mars skal det gjennomføres due diligence-prosesser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.