BYGGBYGG

Veidekke bygger i sør

SAMLER OPPDRAG: Nå kommer igjen oppdragene og Dag Andresen i Veidekke Entreprenør kan glede seg.
SAMLER OPPDRAG: Nå kommer igjen oppdragene og Dag Andresen i Veidekke Entreprenør kan glede seg. Bilde: Jacobsen Ole Walter
Joachim Seehusen
11. jan. 2010 - 15:33

Veidekke Entreprenørs har inngått avtaler om nye byggeoppdrag verdt 230 millioner kroner eksklusive moms.

Den største kontrakten er med Strandliveien AS og gjelder oppføring av 106 leiligheter på Kolbotn i Oppegård kommune utenfor Oslo.

Leilighetsprosjektet på Kolbotn består av fem blokker, hver på fem etasjer pluss garasjekjeller. Totalt brutto areal blir ca. 15.000 m 2. Arkitekt er Petter Bogen Arkitektkontor AS. Kontrakten er på 194 millioner kroner og er en totalentreprise.

Halvparten solgt

Byggherre Strandliveien AS er et selskap der Malthe Winje Eiendom AS og Veidekke Eiendom AS eier halvparten hver. Byggestart er i første kvartal 2010, og arbeidene skal være ferdig høsten 2011. 55 av de 106 leilighetene er solgt.

På Øståsen i Son skal Veidekke føre opp ti leiligheter fordelt på to bygg, seks av leilighetene er nå er solgt. Totalarealet er 606 m 2. Oppdragsgiver er Veidekke Eiendom AS og kontrakten er på 8,7 millioner kroner. Byggestart er i februar måned og ferdigstillelse i oktober 2010.

Stor boks

Norwegian Outlet på Vestby har trenger et tilleggsbygg som skal inneholde tre forretninger på til sammen 3.000 m 2. Oppdragsgiver er Big Box Vestby AS, og kontrakten er på 16,7 millioner kroner. Byggestart er i februar og ferdigstillelse juni 2010.

Skogveien 22-28 på Ås er to boligblokker med totalt 28 leiligheter som skal rehabiliteres. Oppdragsgiver er Studentsamskipnaden på Ås og kontrakten er på ni millioner kroner. Byggestart er januar måned og ferdigstillelse oktober 2010.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.