IKT

Vårens mobilkolleksjon klar

Finn Halvorsen
12. feb. 2003 - 07:52

Xelebri skal distribueres gjennom nye salgskanaler som kjøpesentre og motebutikker, og vil bli markedsført som en moteartikkel med to kolleksjoner pr. år.

I første omgang vil trendtelefonene bli solgt i Storbritannia, Kina, Frankrike, Tyskland, Italia, Singapore og Spania fra april 2003, og i Norge og i andre markeder fra september .

- Xelebri er moteartikkelen som du kan telefonere med. I dag kjøper de fleste den telefonen som tar seg best ut, og mange liker å vise den frem. Dette tyder på at mobiltelefoner er potensielle moteartikler på linje med klokker, vesker og sko. Vi ser for oss at man i fremtiden vil eie flere telefoner, og til enhver tid benytte den som passer til humøret, anledningen og antrekket, sier markedsdirektør Vegar Hellgren hos Siemens AS.

Hver enkelt Xelebri- kolleksjon vil bestå av fire telefoner, og moteverdenen tro vil det være både vår/sommer og høst/vinter- kolleksjoner. Telefonene vil være tilgjengelig i et begrenset parti og livssyklusen er på tolv måneder, noe som er vesentlig kortere enn for telefoner som nå er på markedet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.