T2

Vant du i julekalenderen?

Mange fine premier ble delt ut i Teknisk Ukeblads julekalender også i år. Vant du?
Mange fine premier ble delt ut i Teknisk Ukeblads julekalender også i år. Vant du? Bilde: Colourbox
Stein Jarle Olsen
27. des. 2010 - 08:14

Teknisk Ukeblad har, tradisjonen tro, hatt julekalender også i år. Hovedpremien var en 50-tommers 3D-TV fra LG til en verdi av rundt 13000 kroner.

Dette er vinnerne:

1. desember delte vi ut den strålende multiformatradioen Pinell Supersound II. Den var det Eirik Midttun som stakk av med.

2. desember var premien en snerten Nokia 2690, og vinneren ble Monica Krepsen. Hun visste at Teknisk Ukeblad skal gi ut 42 utgaver i 2011.

3. desember var det Stian Mækelæ som ble den heldige vinneren. Han får en Iomega StorCenter ix2 nettverksharddisk på 2 terabyte. Gratulerer!

4. desember visste Anja Knudsen at Teknisk Ukeblad kom på nett i 1995. Hun blir belønnet med en Supertooth Buddy handsfree til bilen.

Andre søndag i advent, altså 5. desember, var det treningsssystemet miCoach Pacer fra Adidas som var premien. Vinneren ble Mustafa Cetintas.

Digitalkamera

6. desember delte vi ut et elegant Canon IXUS 130 digitalkamera. En av dem som visste at Teknisk Ukeblad nå fås digitalt hos BuyAndRead, var Alexander Østebø Høiby, som altså blir belønnet med nytt kamera.

7. desember gikk premien til Torfinn Brokke. Han får tilsendt den praktiske håndstøvsugeren Pivot Nose fra Black&Decker.

8. desember hadde vi den avanserte pulsklokken Polar RS300X som kalenderpremie. Den ble vunnet av Leif J. Kleppe.

9. desember delte vi ut iPod-høyttaleren Logitech Pure-Fi Dream, og den heldige vinneren ble Stig A. Olsen.

10. desember hadde vi en riktig herlig premie, nemlig Samsungs flaggskiptelefon Galaxy S. Vinneren ble Irene Brox.

Samsung Galaxy S I9000.
. To nye Samsung Galaxy S har fått nye eiere i vår julekalender. Stein Jarle Olsen

Buddy

11. desember delte vi nok en gang ut en Supertooth Buddy, og den gikk til Gudmund Kjølstad.

12. desember måtte du vite hva bokstavene i navnet til en av våre eierorganisasjoner NITO står for. Det gjorde Nils Pedersen, som får HD-webkameraet C310 fra Logitech.

13. desember var premien et portabelt bluray-drev til PC fra Buffalo. Vinneren ble Anita Lorentzen, som visste at Teknisk Ukeblad 9 ganger har delt ut Årets ingeniørbragd.

14. desember var premien høyttalertelefonen HF-510 fra Nokia. Den blir sendt til Anne Gunn Måge.

15. desember gikk premien til Bjørn Vardøy. Han får et Samsung ST50 digitalkamera for at han visste at Teknisk Ukeblad på papir har et opplag på 117.235.

16. desember ble den heldige vinneren Sigrid Grande Klyve. Hun får tilsendt en Pinell Supersound II.

17. desember delte vi ut en praktisk borhammer med støvavsug fra DEWALT. Den ble vunnet av Stian Martinsen.

. Borhammer med støvavsug fra DEWALT.

Nano

18. desember var premien den bittelille nettverksadapteren DWA-131 Wireless N Nano fra D-Link. Den ble vunnet av Kaja Torpe.

19. desember var spørsmålet hvor mange som leser Teknisk Ukeblad på papir hver uke, hvor svaret er 302.000. Det visste Bjørn Marvin, som får bluetooth-headsettet BH-607 fra Nokia.

20. desember visste Gunn Britt Lindsetmo at det var FMC Kongsberg Subsea som ble kåret til Årets ingeniørbragd 2010. Hun får pulsklokken Polar RS300X.

21. desember var det Geir Atle Nordby som vant. Han får en Black&Decker Pivot Nose håndstøvsuger.

22. desember var det nok et Canon IXUS 130 i premie. Det ble vunnet av Kathrine Skjølsvik, som visste at de gule sidene på tu.no finnes i jobbseksjonen.

Lille julaften delte vi igjen ut en Samsung Galaxy S, og den heldige vinneren ble Knut Skage.

Julaften var det altså tid for å dele ut den heftigste premien av dem alle, nemlig LGs plasmaskjerm 50PX950N. Her var spørsmålet åpent, og alle som var med, ble dermed med i trekningen. Den heldige vinneren ble Morten Hernes.

Vi gratulerer alle vinnerne, og vil ta kontakt innen kort tid.

Morten Hernes får muligheten til å nyte 3D-filmer på en splitter ny, 50-tommers plasmaskjerm fra LG. Gratulerer!

Les mer om: