IT

Vant 250.000 for norsk mobilteknologi

AND THE WINNER IS: Leder for juryen av Digital Winner Prize, Telenor-direktør Berit Svensen,  sammen med prisvinner  Mobiletech-sjef Espen Askvik.
AND THE WINNER IS: Leder for juryen av Digital Winner Prize, Telenor-direktør Berit Svensen, sammen med prisvinner Mobiletech-sjef Espen Askvik. Bilde: Telenor
Trond Heggelund
28. mars 2008 - 11:12

Og disse var nominert...

  • NRK var nominert for Rubenmann, som var den første norske TV-serien laget eksklusivt for mobil.
  • Dansk Radiovar nominert for sin DR Update-tjeneste, en nyskapende nyhetskanal som går på tvers av tilgangsteknologier.


Kremselskaper tilstede

  • Prisen ble utdelt under et todagers-seminar der WAN og Telenor er vertskap, og programmet fortsetter ut fredagen med foredragsholdere av høyt internasjonalt format.
  • Selskaper som Google, Nokia, Adobe og Warner Music er representert.


Det norske softwareselskapet Mobiletech har vunnet Telenor Digital Winner Prize.

Mobiletech, som har 25 ansatte, vant for å ha levert innovative løsninger som fremmer bruken av mobilt Internett.

Prisen ble gitt for selskapets unike publiseringssystem som gjør det enkelt for innholdsleverandører å publisere, vise og fakturere innhold direkte til sine kunder.

Meget brukervennlig

I sin vurdering la juryen særlig vekt på at løsningene fra Mobiletech er meget brukervennlige og har fått god mottagelse blant brukere av mobilt Internett.

Videre fremhevet juryen at Mobiletechs produkter gjør kunder og innholdsleverandører i stand til å anvende digitale kanaler på en ny og innovativ måte.

Fremmer mobilt Internett

Prisutdelingen skjedde i går kveld i forbindelse med seminaret Digital Winners, som ble arrangerert av Telenor og World Association of Newspapers (WAN) i Oslo.

Vil motivere til å tenke nytt

- Vi deler ut denne nordiske prisen fordi vi ønsker å motivere våre innholdspartnere til å tenke enda mer brukervennlig, nytt og innovativt i tjenesteutviklingen. Vi har latt oss imponere av jobben Mobiletech gjør for å fremme mobilt Internett, de er en innovativ kraft i innholdsmarkedet, sier Berit Svendsen, leder av juryen for Digital Winner Prize og divisjonsdirektør i Telenor.Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.