ASFALT

Valgt til ny president for Eurobitume

Dave Foster, Country Business Manager for Shells Bitumen-virksomhet i Storbritannia og Irland, er valgt som ny president for Eurobitume..

Dave Foster, ny president for Eurobitume
Dave Foster, ny president for Eurobitume
15. mai 2023 - 08:41

Han har tidligere vært både visepresident i Eurobitume og kasserer, tok 29, mars over presidentvervet fra Repsols Francisco Lucas.

Dave Foster har lang erfaring innen bitumen- og asfaltindustrien, og har drevet Eurobitumes lokale representasjon i Storbritannia i en årrekke. Han sitter i komiteen til Asphalt Industry Alliance (AIA), en allianse mellom Eurobitume UK og Mineral Products Association (MPA) 

Han har som mål å posisjonere Eurobitume som et viktig talerør for bitumen i Europa og fokusere på viktigheten av effektiv kommunikasjon, slik at stemmen til bitumenindustrien i Europa blir hørt tydelig av alle dens målgrupper .

Eurobitume (European Association of Bitumen Producers) ble etablert i 1969 og er en viktig stemmen til bitumenindustrien i Europa, for fremme av effektiv og sikker bruk av raffinert bitumen i vei-, industri- og byggeformål.

Bjørn Hønsi Følling, sjef for maritim lading i Plug, mener nye krav til havbruksbåter må komme før mars hvis laderne skal bygges ut.
Les også

Dårlig tid til å innfri nullutslippskrav: – Tar ett år å få på plass lader

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.