T2

Vakker og billig PC

Odd Valmot
28. okt. 2004 - 10:42

Super-suksessen iPod har fått millioner til å lure på hva annet dette selskapet har og by på.

Ikke alle i de yngre klasser vet at de i 20 år har servert oss Macintosh.

Etter at Steve Jobs - Macfantastenes IT-helgen - kom tilbake for noen år siden, har det blitt vei i vellinga og nå tyter det ut mer velling i form av en ny serie bærbare maskiner.

Her er det bare å bøye seg i støvet. Vakrere maskiner og vakrere operativsystem får du ikke. Men heldigvis er det mer enn utseende. Operativsystemet Mac OS X versjon 10.3 er egentlig Unix og kan sende Windows rett i skammekroken. Dette er solide saker!

Den billigste av de tre nye iBook-modellene kryper under 9500 kroner. Tusenlappen mindre enn forgjengeren og mer tunglastet med godsaker. Den har DVD-ROM/CD-RW-stasjon verd sin vekt i gull. Her er det ikke noe skuff som kommer ut og skaper problemer. Her stikker du skivene inn i en sprekk. Elegant! Videre får du en 12,1 tommers skjerm, FireWire, 2 USB 2.0 kontakter, 10/100 Ethernett, b og g WLAN, og Bluetooth kan bygges inn.

På toppen av det hele får du en samling programvare som dine Windowskamerater kommer til å få hakeslepp av. Plassen forhinder oss i å liste opp.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.