NYHETSBREV

Væsketrykksensor for små doser

Effektivt design fra ViscoTec

Diatom A/S væsketryksensor – flowplus16, som er kompatibel med mange forskjellige væsker og anvendelser, blant annet enzymer, legemidler, kritiske ingredienser og blekk- og klebemidler.
Diatom A/S væsketryksensor – flowplus16, som er kompatibel med mange forskjellige væsker og anvendelser, blant annet enzymer, legemidler, kritiske ingredienser og blekk- og klebemidler. Bilde: Diatom
Joachim Seehusen
24. feb. 2015 - 22:23

ViscoTecs nyutviklete væsketrykksensor, Flowplus16, er designet spesifikt til dispensering av små doser og påfyllings- og målingsapplikasjoner.

Flowplus16›s kompakte, inline, piezo-bestandige sensor har innbygget en elastomer, som overfører kraften/trykket til målecellen – i motsetning til å overføre kraften via en olje eller et lignende medium. I tillegg har en vulkanisering av den tynne elastomermembranen innenfor det påkrevde svært smale toleranseområde gjort det mulig å integrere elastomeren i sensorhusets lille geometri.

Væskekanalen i sensoren er fullt belagt med en FFKM-perfluoroelastomer, som sørger for en inaktiv og impenetrabel intern tetting og overføring av det interne trykket. Designet har ingen døde områder eller underskjæringer som hemmer material-flowet, gir trykkvariasjoner eller gjør rengjøringen vanskelig.

Flowplus16 har hus i anodisert aluminium og kan benyttes i væsker med en hastighet opp til 100 ml/min. Den måler fra 0 – 16 bar og kan benyttes i temperaturer mellom 15 og 45 grader.

Diatom A/S væsketryksensor – flowplus16, som er kompatibel med mange forskjellige væsker og anvendelser, blant annet enzymer, legemidler, kritiske ingredienser og blekk- og klebemidler.
Flowplus16 har hus i anodisert aluminium og kan benyttes i væsker med en hastighet opp til 100 ml/min. Den måler fra 0 – 16 bar og kan benyttes i temperaturer mellom 15 og 45 grader.Diatom A/S væsketryksensor – flowplus16, som er kompatibel med mange forskjellige væsker og anvendelser, blant annet enzymer, legemidler, kritiske ingredienser og blekk- og klebemidler. Diatom

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.