NETTARKIV

Utvider IP-tilbudet

TIL HØSTEN: Aastra 5000 blir lansert på det nordiske markedet høsten 2008.
TIL HØSTEN: Aastra 5000 blir lansert på det nordiske markedet høsten 2008. Bilde: Aastra
Finn Halvorsen
27. mars 2008 - 17:23

Aastra lanserer programvaren Aastra 5000 som kan håndtere alt fra 350 til 150 000 brukere. Aastra 5000 er et åpent kommunikasjonssystem som integrerer bedriftens kommunikasjons- og IT-systemer.

Programvaren er utviklet for bedrifter med mange adskilte avdelinger og spesielle behov for telefonihåndtering.Kjøpte Ericsson

– Aastra er blant de største i Europa innenfor bedriftskommunikasjon, sier salgsdirektør Bjørn Inge Lindhjem i Aastra Telecom Norway.

Aastra kjøpte for øvrig tidligere i år Ericssons virksomhet for hustelefonsentraler for 650 millioner svenske kroner. Denne transaksjonen ventes å være gjennomført i løpet av april.Enkel administrasjon

All administrasjon av Aastra 5000 kan gjøres med en normal nettleser. Alle data om brukere. nettverk, programvare og hardvare kan lagres i en sentral og sikker database. Dette gjør konfigurasjon og overvåkning enkelt.

Takket være den åpne Unix-baserte arkitekturen som Aastra 5000 er bygd rundt, finnes det en lang rekke tilgjengelige applikasjoner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.