IKT

Utstyrer 200 møterom

AV-utstyret består i hovedsak av elektroniske kommunikasjons- og presentasjonshjelpemidler innen lyd- og bilde, videoprosjektører, video/DVD-spillere, dokumentkameraer og elektroniske skrivetavler. I tillegg skal ABB installere styresystemer ut fra møterommets behov.

Erfaring

– ABB er valgt på grunn av deres gjennomføringskraft og erfaring med store byggeprosjekter, uttaler prosjektdirektør Geir Olav Nistad i Telenor eReady Arena Fornebu (eRAF). Telenor eRAF skal utvikle og implementere tale- og IT-løsningene på Fornebu.

En testinstallasjon skal være klar i mai. Når denne er testet og godkjent, vil ABB starte med selve leveransen, trolig i slutten av august i år. Det siste anlegget skal være ferdig installert i løpet av august neste år, ifølge en pressemelding fra Telenor.

6000 ansatte

– Dette er en stor og viktig avtale for ABB, kommenterte administrerende direktør Kjell Stamnes i ABB Installasjon etter avtalesigneringen.

Kontrakten omfatter i tillegg også en rammeavtale for andre deler av Telenor på levering av AV-utstyr. For installasjonen på Fornebu har ABB inngått en samarbeidsavtale med Nortelco System-Teknikk.

Telenors nye hovedkvarter på Fornebu vil samle virksomheten i Oslo-området. Det nye bygget er på 137.000 kvadratmeter, og vil huse 6000 ansatte når det står ferdig i 2002.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.