PRODUKTNYHETER

Utelys uten komplisert installasjon

25. okt. 2001 - 12:36

Ved hjelp av sensorene er det mulig å sette opp forskjellige kriterier for å styre lyset, blant annet til hvilke tider, hvilke lux-verdier, og hvilken type bevegelse som skal til for å tenne eller slukke lyset. Tenning av utebelysning på bakgrunn av bevegelse er også et kriminalitetsforebyggende tiltak. Med svært enkel programmering gir sensoren et signal til en mottakerboks om når lyset skal tennes og når det skal slukkes.

Systemet benytter en eller flere mottakerbokser som er på størrelse med en mobiltelefon. Mottakerboksene er meget robuste for vær og vind og kan monteres utendørs. Mottakerboksen er batteridrevet med garantert batteridrift i to år. Sensoren FCW 20 er et skumringsrele med et innebygd ur som oppdateres automatisk fra en sender i Frankfurt. Dermed kan anlegget programmeres til å slukke og tenne lyset til de tidspunkter brukeren fastsetter.

Teknisk sjef Petter Johansen i Micro Matic Norge AS venter seg mange leveranser utover høsten og vinteren. (kas)

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.