T2

USB-nytt

TRÅDLØS PLUGG
TRÅDLØS PLUGG

DWL-G122 er D-Links nyverpede gullegg. Det er en knøttliten kommunikasjonspinne som du enten kan putte rett i PC-ens USB-port eller via kabel til den medfølgende dokkestasjonen som du kan bruke for lettere atkomst hvis USB-porten er på baksiden av PC-en.

USB 2.0 har mer enn nok kapasitet til at du får du glede av alle de 54 Mbit/s g-standarden kan tilby. Dessverre er det nok bredbåndsforbindelsen din som er flaskehalsen her.

For de som forstår seg på slikt, kan vi opplyse at pinnen byr på både WEP- og WPA-sikkerhet slik at ingen sniker seg til å lytte på din trådløse kommunikasjon. Prisen på pluggen er så vidt over 500 kroner med moms. D-Link får du nesten overalt.

Et aldri så lite problem for de som er henfalne til internett-telefoni, er at de kobler ut PC-høyttalerne når headsettet plugges i. Ikke verdens ende, men likevel et lite irritasjonsmoment.

Løsningen er å ha to lydkort, og det er akkurat det Sandberg har laget. Deres USB to Sound Link er rett og slett en USB-plugg med innebygget lydkort.

Pluggen har to tilkoblinger; en inngang til mikrofonen og en utgang til hodetelefonene.

For skarve 179 kroner kan du høre når det ringer i høyttalerne og straks overføre samtalen til headsettet.

Har du behov for en slik plugg, kan du bestille den direkte hos www.sandberg.it eller www.computercity.no. Søk på Sound Link.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.