USB-nytt

TRÅDLØS PLUGG
TRÅDLØS PLUGG
  • t2

DWL-G122 er D-Links nyverpede gullegg. Det er en knøttliten kommunikasjonspinne som du enten kan putte rett i PC-ens USB-port eller via kabel til den medfølgende dokkestasjonen som du kan bruke for lettere atkomst hvis USB-porten er på baksiden av PC-en.

USB 2.0 har mer enn nok kapasitet til at du får du glede av alle de 54 Mbit/s g-standarden kan tilby. Dessverre er det nok bredbåndsforbindelsen din som er flaskehalsen her.

For de som forstår seg på slikt, kan vi opplyse at pinnen byr på både WEP- og WPA-sikkerhet slik at ingen sniker seg til å lytte på din trådløse kommunikasjon. Prisen på pluggen er så vidt over 500 kroner med moms. D-Link får du nesten overalt.

Et aldri så lite problem for de som er henfalne til internett-telefoni, er at de kobler ut PC-høyttalerne når headsettet plugges i. Ikke verdens ende, men likevel et lite irritasjonsmoment.

Løsningen er å ha to lydkort, og det er akkurat det Sandberg har laget. Deres USB to Sound Link er rett og slett en USB-plugg med innebygget lydkort.

Pluggen har to tilkoblinger; en inngang til mikrofonen og en utgang til hodetelefonene.

For skarve 179 kroner kan du høre når det ringer i høyttalerne og straks overføre samtalen til headsettet.

Har du behov for en slik plugg, kan du bestille den direkte hos www.sandberg.it eller www.computercity.no. Søk på Sound Link.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå