NYHETSBREV

UPS klar for nettskyen

 

Eaton UPS, Eaton 93PS
Eaton UPS, Eaton 93PS Bilde: Eaton
11. aug. 2015 - 16:57

Energistyringsselskapet Eaton har lansert en sky- og virtualiseringsklar, uavbrutt strømforsyning (UPS) som skal gi IT-eksperter uovertruffen systempålitelighet og kostnadssvarende forretningskontinuitet.

Eaton 93PS er ideell for serverrom og små datasentre, og bygger bro over gapet mellom elektriske- og IT-infrastrukturer, skriver selskapet i en pressemelding. Den sikrer også maksimal tilgjengelighet gjennom markedsledende styrings- og virtualiseringsteknologi. Den nye 93PS oppnår opptil 99 prosent effektivitet, gir de laveste totalkostnadene ved kjøp, og er den mest effektive UPS i sin klasse.

Les også: Allianse for optimal styring av datasentre

Unngå nedetid

– De fleste servicenivåavtalene er basert på tilgjengelighet, derfor er det en nøkkelprioritet for IT-eksperter å unngå nedetid. Økt press for å oppnå energisparing og forbedret miljøvern, koblet med den økende handelen med IT-tjenester, betyr imidlertid at minimering av driftskostnader og kapitalforbruk er avgjørende, sier Rabbe Johansson, produktansvarlig for Eaton Power Quality EMEA.

Eaton 93PS er utstyrt med Eatons programvare for intelligent strømadministrering (IPM) og intelligent strømbeskyttelse (IPP), som kan integreres med ledende virtualiserings- og lagringsplattformer slik at IT-administratorer kan overvåke og administrere det komplette systemet i et enkelt vindu. IPM muliggjør også enkel, praksisbasert og kontrollert automatisering, som kan konfigureres for utløsning ved bestemte strøm- og miljøhendelser. Brukere kan i tillegg opprette en praksisbasert integrering mellom strømforsyningen og virtualiserings- og lagringsplattformene, f.eks. med VMware Site Recovery Manager (SRM), for å starte migrasjon av VM-data til en sikkerhetskopiplass for å maksimere tilgjengeligheten uten tap av data. En annen nøkkelfordel er avlastning, som øker batteriets driftstid for å gi en utvidet mulighet for SRM-nødgjenoppretting.

Energisparesystem

En annen nøkkelteknologi, er Eatons energisparingssystem (Eaton Energy Saver System, ESS) ESS, som allerede leverer energi sikkert og pålitelig til datasentre over hele verden, gjør det mulig for UPS å levere inntil 99 prosent effektivitet ved å suspendere strømmoduler når det ikke er behov for strømtilpasning. Ved behov er imidlertid systemet klart til å skifte til dobbelkonverteringsmodus på mindre enn to millisekunder. ESS forsterker også systemets pålitelighet ved å redusere belastningen på de elektriske komponentene, hvilket forlenger levetiden til UPS og hjelper IT-ekspertene med å redusere totalkostnadene ved å eie.

For å sikre høy effektivitet, selv når UPS-belastningsnivåene er lave, bruker den nye 93PS Eatons variable modulstyringssystem (Variable Module Management System, VMMS). Disse optimerer belastningsnivåene for kraftmodulene i en enkel UPS, eller i parallelle UPS-systemer, ved å suspendere ekstra UPS-kapasitet.

Skalerbar

93PS er også designet for å være svært skalerbar. Moduler som kan skiftes og som er skalerbare når de er i drift, betyr at utskifting og oppgradering vanligvis tar mindre enn ti minutter. Inkluderingen av Eatons patenterte HotSync trådløse parallellteknologi betyr at systemet kan skaleres opp til fire enheter parallelt. Ved å ta i bruk ekstrautstyr ved behov, kan datasentre optimere kapitalutgifter, men fremdeles svare raskt på økning i etterspørsel. I tillegg kan 93PS skaleres opp uten å øke fotavtrykket, og på den måten spare verdifull gulvplass.

Den nye 93PS er tilgjengelig i små og store rammestørrelser og i krafteffekter fra 8–40 kW. Du finner mer informasjon på www.eaton.eu/93PS

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.