NYHETSBREV

Uprox3 er tredje generasjon faktor 1 sensorer

 

Turck uprox3-sensor
Turck uprox3-sensor Bilde: Turck
10. sep. 2015 - 20:27

Turck, som i Norge representeres av HF Danyko AS, presenter uprox3 som tredje generasjon av sitt utvalg av uprox faktor 1 sensorer. Uprox har samme føleavstand for alle metaller.

Den elektroniske plattformen på uprox3 serien har blitt fullstendig redesignet, og er en verdensnyhet fordi det muliggjør faktor 1 sensorer i kompakt 4 mm glatt og M5 design med 1 mm føleavstand, selv for innfelt montering. Turck har også lykkes å forkorte lengden av de tidligere mest kompakte M8 og M18 design, skriver selskapet i en pressemelding.

Økt føleavstand

Selv om de eksisterende uprox + sensorer tilbyr stor føleavstand for alle metaller, kan disse økes med 50 prosent i den nye serien. Turck sin uprox3 serie tilbyr dermed i dag de største føleavstander av alle faktor en sensorer på markedet. Med innfelt montering er de tidligere uoppnåelig 3 mm i M8 design, 6 mm i M12 og 10 mm i M18 mulig. Takket være kontinuerlig videreutvikling av sin uprox teknologi, har Turck vært i stand til å oppnå større føleavstander uten noen kompromisser når det gjelder ytelse og monteringskrav. Uprox3 sensorene tilbyr derfor ikke bare pålitelighet for krevende oppgaver i standard applikasjon. Men tillater også muligheten for helt nye bruksområder.

Har du lest?: Automatisk jordbærplukker fra spansk maskinbygger

Egnet for sveising

På grunn av deres immunitet for magnetiske felt, er uprox3 serien egnet for bruk i mange krevende industrielle sektorer som sveising. Her tilbyr den nye uprox3 serien nok en gang spesielt robuste PTFE belagt sensorer i M8, M12 og M18 design. Som sine forgjengere, tilbyr alle uprox3 sensorer høy EMC stabilitet og fleksible monteringsmuligheter inkludert innfelt montering i alle metaller.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.