DATATELE

UPC blir GET

INTRODUSERER GET:Adm. direktør i Get Gunnar Evensen vil gi folk et mye bedre tilbud på digital TV og raskere internett.
INTRODUSERER GET:Adm. direktør i Get Gunnar Evensen vil gi folk et mye bedre tilbud på digital TV og raskere internett. Bilde: orv
16. okt. 2006 - 15:06

— Navnet Get skal kommunisere at her kan kundene få enkel tilgang til både underholdning og kommunikasjon, men fremfor alt skal vi gi kundene våre gode opplevelser, sier adm. direktør Gunnar Evensen.

Det er en ambisiøs plan Get lanserer sammen med det nye navnet.

Digital åpning

I løpet av de neste seks ukene vil alle kundene få tilgang til digitalfjernsyn. Den nye grunnpakken vil inneholde 26 digitale kanaler i tillegg til de 18 analoge og masse radio og musikkanaler.

De som vil ha et større kanaltilbud vil kunne velge fra rundt 90 TV-kanaler og Evensen lover å legge til flere etter hvert. En utvidet TV-pakke vil inneholde en dekoder med harddiskopptaker som vil gjøre det mulig å trykke på pauseknappen i direktesendinger og å ta opp programmer fra opptil to kanaler samtidig.

Enda mer i 2007

Neste år vil det kommer flere kanaler i HDTV, spill, enda mer avansert programguide, spille av film og TV fra Internett, tilkobling til PC og mulighet til å overføre programopptak til andre brukere i nettet.

Get arbeider også med å øke hastigheten på Internett til 100 mbit/s.

— Vi tror dette vil være det beste tilbudet på markedet, både i pris og i valgmuligheter, men vi ønsker ikke å tvinge kundene til noe som helst. Alle våre abonnenter vil få de 18 analoge kanalene i grunnpakken som de kan se på de gamle TV-ene de har rundt i huset uten noen form for dekoder, sier Evensen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.