PRODUKTNYHETER

Ungdommelig fra Ericsson

4. okt. 2001 - 20:46

R600 er en rimelig mobiltelefon med innbygd antenne på bare 80 gram. Den har en stor femlinjers skjerm, og kommer i to farger. Mange undommer vil nok sette pris på å endre baklyset i skjermen mellom grønt, rødt eller oransje. De som ringer, kan identifiseres med en fast baklysfarge. I tillegg har telefonen fire ulike spill.

Ericsson lover opptil seks dagers standbytid, mens taletiden er begrenset til fire timer.

Telefonen har fått EMS, som er den mest aksepterte standarden for å sende og motta bilder, animasjoner, lyder og ringelyder. Den er også utstyrt med mobile chat. R600 har GPRS, HighSpeed, WAP 1.2.1 og kalender.

For bikinien

Om R600 er liten og lett, så er det ingenting mot nye T66. På tross av at den kan skilte med stor skjerm, Wap, kalender, EMS og andre ”must have”-funksjoner, veier den bare 59 gram. Med målene 92 x 41 x 18.5 mm er den litt lenger, men mye smalere enn et kredittkort.

I denne ørlille telefonen er det også blitt plass til en trebåndsradio. Dermed kan du bruke den i USA, som benytter 1900 MHz til GSM-båndet. Ericsson har strupt strømforbruket til et minimum og lover opptil seks dages standbytid. GPRS og Highspeed er det ikke blitt plass til, men det er vel ikke datakommunikasjon som står øverst på listen til de som kjøper dette knøttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.