MOBIL

Unboxing: Sony Ericsson Xperia Neo

Sony Ericssons nye Xperia Neo er under testing. Her er de første bildene og en aldri så liten video.

Marius ValleMarius ValleJournalist
31. mars 2011 - 15:55

Vi har fått inn Sony Ericsson Xperia Neo, som er den billigste av den nye Sony Ericsson-telefonene med Android. Denne telefonen har stort sett like egenskaper som Xperia Arc, med noen forskjeller.

Les også: Test av Sony Ericsson Xperia Arc »

De mest påfallende er utseende og skjermstørrelse. Xperia Neo er nemlig en litt småtjukk telefon. Den er i likhet med Arc laget i plast.

Føles billig

Det første som slår oss er at Neo føles litt billig. Plastfølelsen er påtakelig her. Videre blir både deksler og skjerm flekkete veldig fort. Det kan se ut som om dette er en telefon som er litt vanskelig å holde pen.

Men så er dette bare førsteinntrykk, så etter testperioden får vi se om det holder seg.

Minner veldig om Arc

Ellers er inntrykket at telefonen er som Xperia Arc. Menyene er de samme, telefonen har samme kamera, og Bravia-programvare som skal forbedre skjermbildet når du ser på bilder og video.

Vi merker oss at den er rimelig rask i avsparket, uten at vi har installert noen apps på den.

Med i eska følger det nødvendigste, inkludert HDMI-kabel. Telefonen har Micro-HDMI på toppen, slik at du kan koble den til TV-en din.

Full test på vei

Inntrykket er altså noe blandet. Den føles ikke så eksklusiv, men så ser det ut til å være en god telefon teknisk sett. Følg med på Mobili for full test av telefonen.

Mer om Xperia Neo: Lyntest fra lanseringen »

Sjekk ut bilder under.Telefonen er laget i plast.Skjermen måler 3,7 tommer.Kameraet tar video i HD, og har åtte megapiksler. Det er samme kamera som i Xperia Arc.Sammenlignet med Xperia Arc.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.