MOBIL

Unboxing: Samsung Wave

Samsung Wave er etter alt å dømme en nokså undervurdet telefon. Teknisk sett er telefonen helt super og vi har et meget positivt førsteinntrykk av Samsungs nye operativsystem Bada.

3. juni 2010 - 19:45

Dette er en telefon vi har ventet på helt siden vi var på Mobile World Congress 2010 på nyåret.

Samsung Wave er først i verden til å by på teknologiene Super AMOLED og Bluetooth 3.0. Det er også den første Samsung-telefonen med versjon 3.0 av deres eget brukergrensesnitt TouchWIZ for ikke å glemme operativsystem Bada. Så sjekk ut hva Samsung har å by på i form av innhold, så skal vi sette i gang en skikkelig test av telefonen.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Wave kommer i en fin liten eske som er enkel å åpne. Plusspoeng til Samsung for å ta hensyn til miljøet.

Esken sklir enkelt ut av lokket, hvor under den meget pent designete telefonen ligger og flørter med oss. Utenom skjermen er toppen og bunnen på telefonen laget av plast, mens resten for det meste er laget av metall.

Under telefonen ligger det en eske i esken som inneholder brukerveiledning på diverse nordiske språk og annen informasjon vi ikke har tid til å se på. Under der igjen ligger alt tilbehøret som følger med telefonen.

Foruten telefonen inneholder esken et batteri, så klart, ellers er innholdet ganske standard. Vi finner en liten og nett reiselader i tillegg til en egen USB-kabel du kan bruke til å oppgradere programvaren på telefonen, synkronisere filer frem og tilbake og også da lade batteriet. Til slutt har vi et hodesett som bør brukes for å unngå å få bøter når man kjører og til å høre på musikk og slikt.

Vi hadde ikke begynt å gråte dersom det hadde vært inkludert et minnekort i esken, men pytt la gå. Følg med for en komplett test!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.