MOBIL

Unboxing: Samsung Galaxy Tab 7.7

Vi har tatt frem kameraet og pakket ut Samsung Galaxy Tab 7.7 

Marius ValleMarius ValleJournalist
22. feb. 2012 - 17:00

Vi har omsider fått inn Galaxy Tab 7.7 til test (litt forsinket, men det er en høne vi skal plukke med Posten), og som vanlig har vi pakket den ut foran kameraet. 

Galaxy Tab 7.7 har hatt en lang og kronglete vei til norske butikker, men dukket opp i vanlig salg for en ukes tid siden. Det som gjør denne tableten spesiell er ikke bare at den har en relativt liten skjerm, men også at skjermen er av typen Super-AMOLED Plus. Dette er samme skjermtype som står i Samsung Galaxy S II - telefonen som i våre øyne har markedets klart beste skjerm.

LES OGSÅ: Samsung lanserer Galaxy Tab 7.7

Førsteinntrykket etter at vi har skrudd på Galaxy Tab 7.7 er da også at skjermen er nesten uvirkelig god. Med oppløsningen 1280 x 800 piksler har skjermen en pikseltetthet på 197 PPI. Det gjør at den oppleves som skarp.

Dette er for øvrig den første tableten fra Samsung som kan brukes som en diger mobiltelefon. I motsetning til den første versjonen av Galaxy Tab er det en egen høyttaler for taleanrop her. Du kan altså holde tableten opp mot øret som en vanlig telefon.

Operativsystemet her er Android 3.2 Honeycomb, som er tabletutgaven av Android. Vårt umiddelbare inntrykk er at det kan hakke en smule når vi blar i menyer, men det ser ikke ut til å gå utover bruken. Vi kommer tilbake til dette i testen.

Dette følger med

I esken sammen med Galaxy Tab 7.7 får du:

  • Bruksanvisning
  • Stereoøreplugger (ørepropper) med fjernkontroll
  • Ekstra propper til ørepluggene
  • USB-kabel
  • Lader

Vi savner et etui eller en veske. 

Tableten leveres med 16 GB minne, og har støtte for MicroSD-minnekort i tillegg. Vi kommer tilbake med en full test av Galaxy Tab 7.7 så snart som mulig. I mellomtiden kan du ta en titt på bildene av utpakkingen, og ikke minst ta en titt på vår test av storebror Samsung Galaxy Tab 10.1.I esken får du øreplugger, USB-kabel og lader.Tab 7.7 får fint plass i hånda.Kamera med tre megapiksler. Kameraet i fronten har to megapiksler.Sim- og minnekort settes inn på siden.Høyttaler til samtaler over skjermen, akkurat som på en mobiltelefon.Etter første oppstart. Her får du Android 3.2 med Samsungs TouchWiz-menysystem på toppen.Super-AMOLED Plus-skjermen er rett og slett veldig, veldig god.

Følg med for test av Galaxy Tab 7.7.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.