MOBIL

Unboxing av Sony Ericsson Xperia Pro

Vi har pakket ut tastatur-modellen til Sony Ericsson.

Marius ValleMarius ValleJournalist
6. okt. 2011 - 16:19

I dag fikk vi inn Sony Ericsson Xperia Pro. Denne telefonen er i praksis lik som Sony Ericssons øvrige Xperia-telefoner, med ett viktig unntak: Den har et fremskyvbart fulltastatur.

Telefonen har brukt salig lang tid til markedet (mye på grunn av jordskjelvet i Japan tidligere i år). Sony Ericsson lanserte den nemlig allerede i februar under Mobile World Congress sammen med telefoner som Xperia Play og Xperia Neo. Sistnevnte er den Xperia Pro utseendemessig er mest lik.

Siden alle Sony Ericssons Xperia-telefoner i år kjører på samme maskinvare, altså Qualcomms MSM8255 med 1 GHz prosessor og grafikkmotoren Adreno205, har Xperia Pro trolig samme gode ytelse som resten av telefonene i serien.

Dette følger med i esken

Da vi pakket ut telefonen fant vi følgende:

  • Øreplugger i gummi, med håndfri
  • USB-lader
  • USB-kabel
  • HDMI-kabel
  • Batteri
  • 8 GB Micro-SD-minnekort

...og i tillegg selvsagt selve telefonen. Minnekortet var for øvrig forhåndsinstallert i telefonen.

Flott tastatur

Selv om vi allerede har fått prøve Xperia Pro før, ble vi glade da vi fikk se dette tastaturet igjen. Her er det nemlig godt med luft mellom tastene, og de er ikke klint oppi skjermdelen av telefonen. Dette lover godt.

Det er til sammen 42 taster på tastaturet, inkludert egne for norske vokaler. Her er det også piltaster, slik at du kan pile rundt i menyene om du ønsker det. De gjør det i tillegg enklere å flytte tekstmarkøren når du skriver. Tastene er laget i plast, og har god respons når vi trykker på dem.

En sak vi ikke er overbegeistret for er at telefonen er laget i blank plast. Etter et par minutters håndtering var telefonen flekkete. Vi får se hvordan dette fungerer i praksis i testen.

Ellers er telefonen tilsynelatende godt bygget. Det sitter en fjær i mekanismen som holder skjermdelen og tastaturet sammen, slik at skjermen spretter opp eller igjen når du har skjøvet den omtrent halvveis.

Mer info om telefonen finner du i vår lyntest av Xperia Pro. Testen kommer i neste uke, så her er det bare å følge med.Xperia Pro ligner på Xperia Neo.Kameratast - sånt liker vi.Menysystemet er det samme som på de øvrige Xperia-telefonene (unntatt Xperia Mini-telefonene).HDMI-kabel gjør det lett å koble telefonen til TV-en.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.