MOBIL

Unboxing av Sony Ericsson Xperia Arc S

Vi har fått klørne i Sony Ericssons oppdaterte toppmodell.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. nov. 2011 - 10:09

"Hva? Unboxing av Sony Ericsson Xperia Arc? Er ikke det litt sent?", tenker du kanskje nå. Slapp av, kompis. Det er ikke snakk om gammelt nytt, men den nye oppdaterte S-utgaven av den gamle slageren, så det er ingen grunn til å hisse seg opp.

For å ta det viktigste først: Sony Ericsson har lekt seg litt med prosessoren, og overklokken den til 1,4 GHz. Du får altså 400 MHz mer å boltre deg i sammenlignet med på originalen. Dette skal ifølge Sony Ericsson gi deg 20 prosent raskere opptegning av nettsider og 25 prosent raskere oppstart av kameraet. Og dette er jo bare gode ting.

Så er spørsmålet hvordan det går utover batteriet. Vår tipper telefonen ikke får veldig mye dårligere brukstid, da prosessoren uansett ikke kjører på fullt turtall annet enn når det trengs.

Ellers har Sony Ericsson gjort det mulig å ta 3D-bilder. Det er ikke flere kameralinser her som på LG Optimus 2X og HTC Evo 3D, men litt programvaremagi er involvert. Du beveger telefonen mot høyre når du tar bilde, så tas det to bilder som settes sammen til ett stereoskopisk bilde. God idé, som vi er spent på om funker bra i praksis.

Arc S kjører Android 2.3.4 Gingerbread, og er like tynn som før. Resten kjenner du til, og hvis ikke er det bare å lese vår test av originalen for å få et inntrykk av hva Arc S har å by på.


I esken

Dette følger med i esken:

  • Bruksanvisninger
  • Telefonen
  • Batteri på 1500 mAh
  • Micro-HDMI-kabel
  • Micro-USB-kabel
  • Lader med USB-tilkobling
  • Øreplugger med håndfri

Vi skulle gjerne sett et slags etui i tillegg. Telefonen er nemlig kritthvit (en farge vi syns den kler særdeles godt), blank og laget i plast. Stygge riper virker uunngåelig, men vi får se i løpet av testperioden.

Vi satser på å publisere test av Xperia Arc S i neste uke. I mellomtiden kan du ta en titt på disse bildene:Esken som Arc S leveres i.Telefonen og innholdet.Batteri, øreplugger og HDMI-kabel.Fortsatt tynn.Funksjonstastene under skjermen er de samme som før.Menyene er også like som før.Du tar 3D-bilder ved å panorere telefonen.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Et viktig skritt mot enda smartere boliger
Et viktig skritt mot enda smartere boliger

Vi har ikke filmet en egen unboxing-video, men det finnes heldigvis flere enn oss som driver med slikt. Videoen nedenfor er hentet fra Mobili-leser Arnt P. Andersen Youtube-kanal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.