MOBIL

Unboxing av Sony Ericsson Mini Pro

Vi har pakket ut Sony Ericssons nye minitastaturmobil.

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. aug. 2011 - 17:12

Mange har et forhold til Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Dette har lenge vært en populær modell, som fikk en oppfølger tidligere i år.

Oppskriften er den samme som før, altså en liten og lett Android-telefon med fullt tastatur. Dette tastaturet er utskyvbart, og egner seg godt til å skrive mange og lange meldinger på.

Telefonen har videre fått oppgradert maskinvare, så den er ganske mye sterkere enn sin forgjenger.

LES MER: Lyntest av Xperia Mini og Mini Pro

Nå har testeksemplaret kommet, og vi har som vanlig pakket ut telefonen foran kameraet. Mens du venter på testen kan du sjekke ut disse bildene.Telefonen leveres i en eske med vanlig Sony Ericsson-design. Med i esken får du håndfrihodesett, USB-kabel, lader, bruksanvisning, en liten pussefille og en plastfilm du kan sette på skjermen om du er redd for riper. Det følger også med et minnekort på 2 GB, batteri og selvsagt telefonen.Skjermbeskytteren må monteres på egen hånd.Fulltastaturet er i stor grad det samme som på forgjengeren. Til høyre ser vi telefonen uten bakdeksel og batteri.Tastaturet har piltaster og egne taster for æ, ø og å.Kameraet sitter på baksiden, og har fotolys. Denne telefonen tar opp HD-video.USB- og minijack-tilkobling sitter på toppen.Menyene er ganske like som på forgjengeren, men har fått noen nye finesser. Øverste høyre ikon skjuler flere underikoner.Menyene kan vises i både landskaps- og portrettmodus.

Følg med i neste uke for full test av Sony Ericsson Xperia Mini Pro.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.