MOBIL

Unboxing av Samsung Omnia W

Vi har pakket ut den nye Windows-telefonen fra Samsung.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. des. 2011 - 16:13

Etter å ha ventet og ventet på å få inn Samsung Omnia W til test (Posten rotet - lang historie) har vi endelig fått klørne i den nyeste Windows Phone 7-telefonen fra Samsung.

Denne telefonen har fått en Super-AMOLED-skjerm på 3,7 tommer, 1,4 GHz prosessor og 8 GB lagringsminne. Som vanlig kan du se langt etter minnekortstøtte, siden dette er en Windows-mobil.

Mens vi snakker om Windows: Omnia W kjører Windows Phone 7.5 Mango, som er den nyeste utgaven av operativsystemet. Dermed er det heller ikke noen vesentlige forskjeller i bruk i forhold til andre Windows-telefoner som for eksempel HTC Radar

LES MER: Slik er Samsung Omnia WI esken

Dette følger med i esken sammen med Omnia W:

  • Batteri (1500 mAh)
  • USB-kabel
  • USB-lader
  • Bruksanvisning
  • Stereoøreplugger/håndfri

Ikke noen voldsom tilbehørspakke dette her, men alt nødvendig utstyr følger altså med.

Det er et par ting vi umiddelbart reagerer på. Det første er at bakdekselet bare er delvis i metall. Vi trodde ærlig talt mesteparten av dekselet skulle være i aluminium. Det andre vi biter oss merke i er at telefonens fremside blir fort flekkete. Hvordan det fungerer i praksis kommer vi tilbake til i testen.

Ellers er det som sagt de samme menyene som på andre Windows-mobiler, men Samsung har inkludert noen av sine egne apper, som blant annet:

  • Now: Samler vær, nyheter og aksjekurser i en app.
  • Photo Studio: Lar deg ta bilder med effekter, og redigere bilder.
  • AllShare: Samsungs DLNA-app som snakker spesielt bra med andre Samsung-apparater.
  • MiniDiary: En dagbok-app.

Vi kommer med full test av telefonen om kort tid. Det er altså bare å følge med på Mobili. I mellomtiden kan du ta en titt på disse bildene:Telefonen leveres i en liten og grei eske.Hodesettet er av den gode gamle ubehagelige typen...Telefonen har en hendig størrelse. Fremsiden er dekket i ripesikkert glass.Kameraet sitter på baksiden og har fotolys.Menyene er velkjente for alle som har vært borti Windows Phone 7.Telefonen ble veldig fort flekkete, syns vi.Vil du vite mer?

Her kan du lese mer om Windows Phone 7 Mango

Her kan du lese mer om Windows Phone 7-apper

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.