MOBIL

Unboxing av Samsung Galaxy Tab 8.9

Vi har fått inn og pakket ut Samsung Galaxy Tab.

Marius ValleMarius ValleJournalist
28. okt. 2011 - 17:39

Samsung fortsetter å kjøre på med tableter. Etter å ha sluppet Galaxy Tab 10.1 er nå Galaxy Tab 8.9 klar for butikkhyllene.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy Tab 10.1

Galaxy Tab 8.9 er som Galaxy Tab 10.1, bare mindre. Det vil si at du her får en Tegra 2-systembrikke med tokjerneprosessor på 1 GHz, 1 GB arbeidsminne og 16 GB lagringsminne. Operativsystemet er det samme som på Galaxy Tab 10.1, altså Android 3.1 Honeycomb.

Utformingen er lik, og fargene er de samme: En sort ramme rundt skjermen, og et bakdeksel i hvit, glossy plast. Den eneste åpenbare forskjellen her er altså at Galaxy Tab 8.9 er mindre.

Siden skjermen er 8,9 tommer, og ikke 10,1 tommer, føles imidlertid den nye modellen langt hendigere. Du kan fint både plukke den opp og holde den med én hånd. Vi merker oss også at det er lettere å skrive tekst bare ved å bruke tomlene her.

Dette følger med

Det følger ikke med all verden av tilbehør her. Som på storebror er det relativt lite med i esken:

  • Galaxy Tab 8.9
  • USB-lader
  • USB-kabel
  • Øreplugger
  • Gummipropper til ørepluggene
  • Bruksanvisning

Og det er det. Vi kunne kanskje klaget på at det ikke følger med noen bæreveske til tableten, men siden det tross alt er fredag skal vi ikke bruke tid på det.

Planen er å publisere testen om en ukes tid. Det er altså bare å følge med. I mellomtiden ser du noen bilder av Galaxy Tab 8.9 under.


Tab 8.9 har en hendig størrelse.

 
Dette betyr at du lett holder den med én hånd.


Baksiden er lik som storerbroren sin, og kameraet har 3 megapikslers oppløsning. 

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.