MOBIL

Unboxing av Samsung Galaxy Tab 10.1

Vi har omsider fått inn Samsungs nye tablet. Sjekk hva du får med i eska.

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. sep. 2011 - 15:36

Omsider dukket Samsung Galaxy Tab 10.1 opp i Mobili-redaksjonen. Og selv om våre konkurrenter allerede har publisert sine strålende kritikker av denne tableten tar vi oss tid til å pakke den høytidelig ut på video før vi krummer ryggen og går løs på testingen.

Galaxy Tab 10.1 er ikke noe ubeskrevet blad, og helt sikkert et produkt du allerede kjenner til om du vurderer å kjøpe deg en tablet. Dens nærmeste konkurrent er Apples iPad 2, som har noe mindre skjerm.

Samsung lanserte den under Mobile World Congress i februar, og vi tok en nærmere titt på den i en av våre patenterte lyntester den gangen. Det har nå gått to uker siden det første partiet dukket opp i butikkene her til lands.

Dette får du med

Vi skal ikke dvele mer ved gammelt nytt, og presenterer derfor enkelt og greit hva du får med i esken om du skulle finne på å kjøpe deg en Samsung Galaxy Tab 10.1:

  • Lader med USB-tilkobling
  • USB-kabel (proprietær plugg)
  • Stereoheadset med gummipropper
  • Ekstra gummipropper
  • Bruksanvisning

Mer er det ikke. Så skal du koble den til TV-en må du kjøpe en overgang til HDMI. 

Vi kommer tilbake med en god gammeldags stor test av Galaxy Tab 10.1 med grafer, målinger og annen moro etterhvert. I mellomtiden kan du for eksempel lese testen hos våre venner i TU.no som ga den en sekser, eller hos våre hyggelige og dyktige konkurrenter:

Dinside.no - karakter 5

Amobil.no - karakter 6Galaxy Tab 10.1 har lav vekt.Den er også veldig tynn.Skjermen måler 10.1 tommer.Kamera med fotolys på baksiden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.