MOBIL

Unboxing av Samsung Galaxy S II

Vi har fått inn Samsungs nye flaggskip, og høytidelig pakket det ut.

Marius ValleMarius ValleJournalist
3. mai 2011 - 17:03

Mange, oss inkludert, har siden lanseringen i februar gledet seg til å få stifte nærmere bekjentskap med Samsung Galaxy S II.

Dette er oppfølgeren til den populære I9000 Galaxy S, og deler noen av egenskapene til forgjengeren. Den mest åpenbare er at det er en Android-telefon. Dernest at den er utstyrt med det ypperste Samsung har å by på når det kommer til skjermteknologi.

LES OGSÅ: Sammenligning av Galaxy S og Galaxy S II

Bedre skjerm

Galaxy S II har fått en 4,3 tommers Super-AMOLED Plus-skjerm, som er en forbedring av Super-AMOLED-skjermen som sto i Galaxy S.

Galaxy S II har blitt en del tynnere enn forgjengeren, og er ikke mer enn 8,5 millimeter tykk. Dette gjør den ifølge Samsung til markedets tynneste smarttelefon. I bredde og lengde har den vokst noe.

Lett som en fjær

Men vekten er noe lavere enn hos Galaxy S, og S II føles rett og slett fjærlett.

Det var også det første som slo oss - helt til vi skjønte at batteriet ikke var montert. Men selv med batteriet er dette en lett sak.

Samsung har åpenbart kuttet vekk det de kan, for bakdekselet er syltynt. Det er laget i plast og er dermed veldig lett å bøye. Vi kan se for oss at det er lett å skade det om du er uforsiktig.

Når det er sagt så er førsteinntrykket at telefonen er godt bygget, så det ser lovende ut.

Superduper skjerm

Skjermen slår oss også som ekstremt god. Dette kan vise seg å være markedets beste. Hvordan den står seg mot for eksempel iPhone 4 gjenstår å se når hele testen publiseres hos oss.

Under skallet finner vi Samsungs nye systembrikke Exynos 4210, som har tokjernet prosessor med 1,2 GHz. Den inneholder også grafikkbrikken Mali-400 MP, som skal gi god grafikkytelse.

Etter å ha lekt litt med telefonen er inntrykket at ytelsen er god. Hvordan Galaxy S II fungerer i det daglige skal vi finne ut av de nærmeste dagene.

Det er altså bare å følge med på Mobili.no for test av Samsung I9100 Galaxy S II. I mellomtiden kan du sjekke ut unboxing-videoen på toppen av artikkelen.

LES MER OM GALAXY S II:Sammenligning av I9000 og I9100Lyntest av Samsung Galaxy S IIGalaxy S II dominerer ytelsestesterSamsung Galaxy S II får Exynos 4210LES OGSÅ: Test av Samsung I9000 Galaxy S

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.