MOBIL

Unboxing av LG Optimus 3D

Vi har pakket ut LGs 3D-flaggskip, P920 Optimus 3D.

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. juli 2011 - 14:25

LG Optimus 3D er en telefon vi i Mobili.no har lang erfaring med. Vi fikk låne et veldig tidlig eksemplar allerede i februar. For noen uker siden fikk vi inn nok et tidlig eksemplar, og i dag dukket omsider det butikkferdige eksemplaret opp i Mobili-redaksjonen.

Vi har allerede skrevet mange artikler om denne telefonen, så vi skal ikke gå inn på annet enn hva som faktisk følger med i esken. Om du vil vite mer om Optimus 3D anbefaler vi deg å ta en titt på disse artiklene:

Siden vi allerede har hatt telefonen inne en god stund kommer vi med full test før du rekker å si "hjemmelaget rullekake med jordbærsyltetøyfyll". Det er altså bare å følge med på Mobili om du er spent på hvor telefonen ender opp på karakterskalaen.

Dette følger med i esken

Optimus 3D leveres i en liten rød eske. I denne finner vi følgende:

  • Telefonen
  • Batteri
  • USB-kabel
  • HDMI-kabel (Micro-HDMI)
  • USB-lader
  • Stereoheadset
  • Bruksanvisning

I esken finner vi også en "Troubleshooting guide" som forteller hvordan du kan resette telefonen om den henger seg opp. Nyttig info, men kanskje ikke akkurat betryggende (uten at vi sier at Optimus 3D er buggy).

Laderen syns vi er veldig liten og kjekk. Denne får du fint plass til i lomma, noe som kanskje ikke er så dumt de første dagene du har telefonen og kommer til å blåse batteriet på 3D-spill, -video og -kamera.

Se bilder av hva du får med under.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i TrondheimHDMI-kabel, USB-kabel, stereoheadset, telefon, batteri, bruksanvisning og lader.I tilfelle rottefelle...Laderen er veldig liten og nett.Panelet under skjermen er berøringsfølsomt.Stereokamera på baksiden.Optimus 3D har samme Android-menyer som de andre Android-telefonene fra LG.En egen 3D-meny gir deg tilgang til 3D-innhold.

Følg med videre for test!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.