NYHETSBREV

UL godkjennelse for Baumer nivåbrytere

Bryterne er sikre i bruk, og upåvirket av feilkilder som plager eldre teknologier

Baumer CleverLevel LBFS/LFFS nivåbrytere
Baumer CleverLevel LBFS/LFFS nivåbrytere Bilde: Baumer
Joachim Seehusen
5. feb. 2015 - 07:00

Nivåbryterne Baumer CleverLevel LBFS/LFFS er nå listet hos American Underwriters Laboratories Inc. (UL). Testingen av CleverLevel innebærer en rekke sikkerhetsrelaterte aspekter i henhold til UL standarder og krav.

En slik godkjennelse av internasjonalt aksepterte UL gjør at det blir enklere å få implementert CleverLevel nivåbrytere i utstyr og andre applikasjoner som skal brukes i viktige markeder.

CleverLevel kan brukes i flere medier, som væske, granulater, og elektrostatiske medier. CleverLevel kan svært enkelt programmeres til å heller ikke bli påvirket av klebrige medier eller skum, noe som har vært en meget stor feilkilde på gammeldagse teknologier som fremdeles brukes mange steder i dag.

CleverLevel kan detektere fyll-nivå i tanker eller rør med høy presisjon og med en responstid på mindre enn 100ms. Dette med en meget pålitelig repeterbarhet. Dette gjør at du også kan bruke CleverLevel i applikasjoner som for eksempel tørrsikring av pumper. Den kan også skille mellom ulike medier som for eksempel vann og olje.

Les om: Nøyaktig analyse for aggressive miljøer

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.