INDUSTRI

– Uaktuelt å gå inn i Think

Et samarbeid mellom Rec og Think ville vært spennende dersom planene var reelle.
Et samarbeid mellom Rec og Think ville vært spennende dersom planene var reelle.
2. feb. 2009 - 15:49

Et samarbeid mellom solenergiselskapet Rec og elbilprodusenten Think kunne vært spennende. Men det har aldri vært på tale:

– Det stemmer ikke at vi vurderer å gå inn i Think. Det er helt utenkelig, sier investorkontakt Jon André Løkke i Rec til TU.no.

Svensk krisepakke

Det var Miljörapporten og Ny Teknik i Sverige som før helga omtalte en pågående svensk redningsaksjon for Think som fortsatt er avhengig av ny kapital.

Ifølge artikkelen skal svenske energigiganter som Vattenfall, Fortum og EoN sammen med ABB og norske Rec vurdere å kjøpe seg inn i Think med 20 millioner dollar.

Svensker vil redde Think

PV foran Think

– Dette handler nok om en misforståelse der Rec-gründerne er blandet sammen med dagens Rec, tror Løkke.

Han viser til Alf Bjørseth og Reidar Langmo, som begge sitter i Think-styret, med ikke lenger er tilknyttet Rec. Det samme gjelder tidligere Think-direktør Jan-Olaf Willums som også var investor i Rec på et tidlig stadium.

– Vi i Rec driver med PV (fotoelektriske celler) og skal holde oss til det. Vi har allerede en verdikjede som er lang nok som det er, påpeker Løkke.

– Skal selge tusen elbiler

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.