Tyvtitt på Microsofts iPod-kopi

FORSLAGET: Likhetene til iPod er ikke vanskelige å se. Nå blir det spennende å følge med på hva som eventuelt blir det endelige resultatet fra Microsoft. (Bilde: Engadget)
Creative truer Apple med søksmål. De mener Apple med sin iPod har etterliknet deres navigasjonteknikk. Zen Vision:M ser på sin side ut til å ha tatt en eplekjekk farge og design. (Bilde: Creative)
iPod video. (Bilde: Krause, Johansen)
Apple iPod - den mest solgte mp3-spilleren i verden. (Bilde: Apple)
ipod Shuffle - en litt billiger iPod-variant. (Bilde: Apple)

Microsoft har ennå ikke offisielt bekreftet at de lager en mediaspiller som skal utkonkurrere iPod, men engadget.com hevder å ha fått dette bildet fra en insider som jobber med prosjektet.

Trådløs storhet

Prosjektet skal visstnok ha navnet "Prosjekt Argo", og spilleren kan det iPod ikke kan: Å laste ned musikk trådløst.

Designmessig ser den ut til å bli svært lik sin argeste konkurrent, dersom spilleren blir som bildet antyder. Ifølge engadget.com er dette et av flere forslag til utseende.

"iPod-morder"

Microsoft er fortsatt svært hemmelighetsfulle, og vil ikke delta i debatten om deres antatt nye produkt, som omtales som en "iPod-morder".

Ryktene sier at spilleren, som både kan levere musikk og film, vil komme ut på markedet før jul.

- Dette er bare basert på rykter og spekulasjoner, og har ikke kommet fra oss. Vi har ingenting nytt å annonsere for øyeblikket, skriver Microsoft i en fersk pressemelding.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå