PRODUKTNYHETER

Tysk trafo-sats

19. okt. 2001 - 07:00

Utgangspunktet er et nytt selskap de har dannet sammen med selskapet adc electronic. Det tyske selskapet har 12 ansatte og ble etablert i 1995.

Hovedbeskjeftigelsen har hele tiden vært utvikling og salg av strømforsyninger til medisinsk og annen krevende industri.

Hele spekteret

Det nye selskapet, som er lokalisert i Grafenau nær München, får navnet Noratel adc AG og skal representere hele produktspekter til Noratel innen tørrisolerte transformatorer og strømforsyninger.

– I tillegg til å få tilgang til et veletablert nettverk for produktene våre både i Tyskland, Østerrike og Sveits, vil produktene til adc electronic komplettere vårt allerede omfattende standardprogram, og gjøre oss svært konkurransedyktige på spesialkonstruerte strømforsyninger til krevende industri, sier Knut Ranheim hos Noratel.

Noratel gruppen, med hovedkontor på Hokksund i Buskerud, omfatter 420 ansatte fordelt på 11 salgs- og produksjonsbedrifter i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Polen og Tyskland.

Stor i Europa

Helt siden starten for mer en 75 år siden, har Noratel produsert transformatorer i en eller annen form. Det er først i de ti siste årene selskapet har vokst til å bli en stor aktør i Norden og Europa.

Selskapet kan i dag tilby et av Europas største standardprogram på tørrisolerte transformatorer og strømforsyninger opp til 7 MVA. Konsernet venter å omsette for totalt 350 millioner kroner i år.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.