NETTARKIV

Twitter eller nyhetsbrev?

Anders Brenna
28. apr. 2009 - 10:53

Teknisk Ukeblad har som mål å bli en integrert del av internett, slik at våre lesere kan få nyhetene på den måten de selv ønsker. Vi er ikkke så fleksible som vi ønsker å være idag, men vi jobber på spreng på flere fronter for å bli det.

Bladet er i sin 156. årgang, og det er fortsatt vårt flaggskip. Det vil det fortsatt være i flere år fremover, men vi satser samtidig på en fremtid der leserne får tilgang på flere forskjellige teknologiske plattformer.

På nettavisen vår har vi både egne dedikerte nyheter, samt artikler fra bladet. De er tilgjengelig fra PC-er og på mobiler. Dessuten har vi begynt å eksperimentere med noen andre nye systemer som vi tror flere kommer til å bruke i årene fremover.

De som ikke besøker TU.no direkte, får muligheten til å gjøre det gjennom vårt nyhetsbrev. Det sendes ut daglig, men leserne kan velge ukentlig utsendelse, samt hva slags nyheter de er interessert i, hvis de ønsker en litt mer tilpasset utgave.

Nettavisen er også tilgjengelig gjennom Twitter, en nettjeneste som stadig flere benytter seg av. Per idag har vi 312 lesere som foretrekker det. Her kommer alle nyhetene, men uten muligheten til å velge bort bransjer.

De som bare ønsker å følge en enkelt bransje kan velge å motta bransjespesifikke nyheter gjennom RSS, en enkel teknologi som ggjør det enkelt å følge flere nyhetskilder samtidig fra ett sted.

Følg med på TU.no og TekniskBeta.no for mer informasjon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.