Tungvektere går sammen om betongtransport i Trøndelag

Betong Øst AS og Ramlo Sandtak AS går sammen og etablerer et lokalt transportselskap for betongtransport i Trøndelag.

Stian Grønli, som har jobbet med transport og betongtransport hele livet, blir daglig leder i det nye selskapet.
Stian Grønli, som har jobbet med transport og betongtransport hele livet, blir daglig leder i det nye selskapet.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
10. des. 2021 - 09:12

Selskapet får med seg daglig leder Stian Grønli. 42-åringen har til nå bekledd rollen som
driftsleder for Betong Øst sitt pumpeselskap i Trøndelag og bistått med drift og logistikk avbetongtransporten i regionen.

– Med økt ordrereserve fra vår oppdragsgiver Betong Øst, og et yrende marked som krever moderne transportløsninger, ser jeg virkelig frem til å bygge opp dette selskapet sammen med mine kollegaer. Selskapet har allerede 6 dønn solide og lokale sjåfører og vi har allerede startet rekrutteringsprosessen med tilhørende investeringer for fremtiden, sier  Stian Grønli.

Skjelvet meldes å være det kraftigste til å ramme Taiwan på 25 år. TV-bilder viser ødelagte bygninger i byen Hualien, øst i landet.
Les også

Taiwan: Kraftigste jordskjelv på 25 år

Riktig kapasitet til riktig tid

Daglig leder i Betong Øst, Øystein Bækkelien sier at dette er rett tidspunkt for økt satsing og utvidelse av transportflåten.

– At vi får med oss en seriøs tungvekter som Ramlo Sandtak i etableringen av det lokale transportselskapet er vi veldig fornøyd med. Ferdigbetong er og blir lokal virksomhet, og det samme gjelder transporten. Vi må ha følere i markedet og evne å stille med riktige kapasiteter med solide lokale sjåfører. Vi kjenner Ramlo Sandtak veldig godt, og de leverer kvalitet i alle ledd. Ramlo Sandtak er vår hovedleverandør av tilslag i vårtrøndelagsregion og holder oss med tilslag på 5 av 7 lokale trøndelagsfabrikker. Sammen med en stadig voksende ordrereserve og et krav fra våre kunder om god leveringsdyktighet er det viktig at vi ligger i fremkant og justerer transportkapasiteten. Vi er avhengig av fornøyde kunder og vi skal alltid være den foretrukne leverandøren av ferdigbetong, transport og pumper i Trøndelag.

– I front innen miljøvennlige løsninger

Tore Ramlo ser frem til økt samarbeid med Betong Øst og beskriver satsingen som
spennende.

– Betong Østs kunder skal med dette se vår handlekraft der vi rigger for å imøtekomme deres krav og forventninger. Vi må være i front som en ledende aktør innen miljøvennlige løsninger og skal benytte opparbeidet kompetanse fra egen transportvirksomhet, Ramlo Sandtak, slik at vi kan tilby de mest konkurransedyktige transportløsningene som er å finne i regionen. Strategien er klar og tydelig, og selskapet skal investere godt de kommende årene, sier Tore Ramlo, deleier av Ramlo Sandtak.

Med alle sine styreverv og tilhørende behov og krav om tidsbruk har Harald Nikolaisen (bildet) i Statsbygg fremstått som den reneste supermann, skriver TU-redaktør Jan Moberg.
Les også

Fremstår som supermann – uten orden i egne rekker

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.