PRODUKTNYHETER

Trykkluftdrevet vakuumpumpe

7. mai 2002 - 10:57

industri

En trykkluftdrevet vakuumpumpe, spesielt for industrielle prosesser med stor gjennomstrømning og kraftig vakuum, er lansert. Pumpen, Classic MP, oppgis å være lettstyrt, energigjerrig, driftssikker og nærmest vedlikeholdsfri. Den er både ment for innbygging i maskiner og for monterings-, pakke- og automasjonsprosesser. Vakuumpumpen er oljefri og robust og har ingen bevegelige deler, forteller Stein Kuvaashos Aratron AS.

Det skal gi sikker drift, minimalt vedlikehold og høy produktivitet. Installasjonskostnadene er også lave. Vakuumpumpen bidrar ifølge leverandøren til et bedre arbeidsmiljø og gjør det mulig å bruke den i prosesser med høye krav til renhet. Den kan også brukes i eksplosive miljøer. En av modellene har kjemisk bestandig overflatebehandling og et spesielt pakningsmateriale for bruk innen kjemisk industri.

Maksimal gjennomstrømningshastighet er 50 liter pr. sekund, og vakuumnivået kan være helt ned til 99,5 % (5 mbar).

(kd)

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.