ARBEIDSLIV

Trønderpris til Nordic VLSI

15. nov. 2000 - 15:26

Trønderprisen tildeles en bedrift eller person i Trøndelag som har utviklet levedyktige produkter med krav til betydelig teknisk kompetanse. Bakgrunnen for at NITO deler ut en slik pris er ønsket om å synliggjøre ingeniøren og teknologiens betydning i samfunnsutviklingen.

Om årets prisvinner sier juryen følgende: «Nordic VLSI, som er en av Trøndelags fremste data og teknologibedrifter, har gjennom en offensiv og langsiktig satsing maktet å utvikle produkter for fremtiden basert på trådløs datateknologi. Denne teknologien kan bidra til gjennomgripende endringer i vår hverdag. Dette gjelder alt fra utstyr til trådløs kommunikasjon i hjemmene til fjernlåsing av bildører.»

Juryen legger særlig vekt på bedriftens store evne til utvikling av nye produkter, satsing på nye markeder og viljen og evnen til omstilling.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.